Olemme avanneet uuden toimipisteen Vantaalle, Myyrmannin kauppakeskuksen yhteyteen. Toimisto sijaitsee siis erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Toimiston esimiehenä toimii Niina Reis, jolla on vankka kokemus myyntityöstä sekä esimiestehtävistä. Uuteen toimistoon palkkaamme yhteensä 16... Lue koko juttu!
Kareta Oy käynnisti asenteella onnistujaksi! -kampanjan. Kampanjan tarkoitus on lisätä ihmisten tietoisuutta Karetasta sekä myyntityöstä. Kareta on aktiivinen ja kasvava telemarkkinointialan yritys. Haluamme luoda alasta positiivista kuvaa ja pyrimmekin siihen, että kaikki meillä... Lue koko juttu!
Palkitsemme jatkuvasti työntekijöitämme. Uusin kampanjamme koskettaa kaikkia uusia työntekijöitä. Syys- tai lokakuussa meillä haastattelussa käyneet, sekä työnsä aloittavat työntekijät pääsevät yrityksen järjestämälle etelänmatkalle. Tämän matkan saadakseen työntekijän... Lue koko juttu!
Avaamme toimiston Mikkeliin syyskuun alussa. Mikkelissä tulemme työllistämään 16 myyntineuvottelijaa kahdessa vuorossa. Aamuvuoromme tulee koostumaan kokoaikaisista myyjistä, mutta iltavuorossamme on mahdollista työskennellä vaikka opiskelujen ohella. Avattavaan toimistoon... Lue koko juttu!
Tarkoituksemme on jatkaa tasaista kasvua. Olemmekin viiden toiminta vuoden aikana perustaneet jo seitsemän toimistoa. Uusimmat toimistomme ovat auenneet elo- ja syyskuun aikana. Toimistot on avattu Kainuuseen ja ne sijaitsevat Kajaanissa ja Suomussalmella. Toimistojen myyntipäälliköksi on... Lue koko juttu!
Kareta Oy avaa uuden toimiston Imatralle marraskuun aikana. Imatran toimistolle rekrytoidaankin parhaillaan uusia myyntitykkejä. Alan ammattilaiset kouluttavat sinut tehtävään, joten et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta myyntityöstä. Mikäli haluat olla osa Karetan... Lue koko juttu!
Kareta oy laajentaa toimintaansa Kemiin ja uusi toimisto avataan 27.5. Toimisto sijaitsee Keskuspuistokadulla, Kemin keskustassa. Palkkaamme toimipisteeeseen 8 myyjää sekä aamu- että iltavuoroon ja kesällä työllistämme myös muutaman kesätyöntekijän. Avattavaan toimistoon rekrytoidaan... Lue koko juttu!
Kareta avaa toimiston Salon keskustaan 11.3.2013. Toimistomme tulee sijaitsemaan Horninkadulla. Toimistopäälliköksi Saloon on nimetty Päivi Vesterinen. Päivillä on vuosien kokemus telemarkkinointialalta ja esimiestyöstä. Tulemme työllistämään Salossa 18 myyntineuvottelijaa kahdessa... Lue koko juttu!
Kauppalehti nimesi Kareta Oy:n vuoden 2012 menestyjäyritykseksi! Kauppalehden tutkimus- ja analyysiyksikkö Balance Consulting analysoi vuosittain yritysten suorituskykyä tilinpäätösanalyysien avulla ja sertifikaatin saaminen edellyttää, että yrityksen kannattavuus, vakavaraisuus, sekä... Lue koko juttu!