Kareta Oy

Kareta Oy on nopeasti kasvava vakavarainen telemarkkinointialan yritys. Työllistämme yli 80 henkilöä, 7 eri paikkakunnalla.

Kareta pähkinänkuoressa

Meille työntekijä on aina nro. 1, siksi tarjoammekin reilun palkan ja kattavan koulutuksen. Huolehdimme aina siitä, että työntekijämme viihtyvät!

Palkka
Tarjoamme alan parhaimman palkkauksen, jossa yhdistyy varma kuukausipalkka ja tuotekohtaiset provisiot.

Tuotteet
Tuotteinamme ovat Suomen luetuimmat aikakauslehdet, valikoimastamme löytyy luettavaa niin naisille, miehille kuin lapsillekkin.

Lisäksi meille on uusina tuotteina tarjonnassa erilaisia digitaalisia palveluita. Uuden tutkimuksen mukaan digitaalisia julkaisuja lukee viikoittain jo 70 % suomalaisista.  Näiden tuotteiden kysyntä on tällä hetkellä huipussaan!

Koulutus
Emme vaadi aikaisempaa kokemusta myyntitehtävistä, sillä saat meiltä kattavan koulutuksen myynnistä ja tuotteistamme. Kaikilla kouluttajillamme on pitkä kokemus telemarkkinointialalta, joten he osaavat opettaa myös uudet ihmiset alalle. Olemme myös jokaisen työntekijän apuna ja tukena päivittäisessä työssä. Meillä kukaan ei jää oman onnensa nojaan!

Työajat
Toimintamallimme on hyvin joustava, ja työajat voidaan räätälöidä jokaiselle työntekijälle sopiviksi. Työtä voi tehdä joka aamu – tai iltavuorossa. Työ sopii erinomaisesti myös opiskelijoille tai muuta osa-aika työtä hakeville.

Työilmapiiri
Kaikilla toimistoillamme on rento, mutta tuloshakuinen ilmapiiri. Uskomme, että positiivinen työilmapiiri on tärkein syy siihen, että työntekijämme viihtyvät.

Kisat
Parhaat myyjämme saavat hyvän palkan lisäksi upeita palkintoja. Kuukausittain vaihtuvat kannustavat myyntikilpailut tuovat mukavan lisän työhön. Huippumyyjille on luvassa ulkomaanmatkoja sekä tuotepalkintoja.

Mahdollisuus edetä uralla
Kareta Oy on jatkuvasti kasvava yritys. Aiomme edelleen jatkaa nopeaa kasvua. Tämä avaa yrityksessämme jatkuvasti myös esimiespaikkoja, jotka pyritään täyttämään jo meillä työskentelevillä myyjillä.

Voit kysyä suoraan paikkaa myös esimieskoulutukseen.

Yhteydenotto:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti